Ben jij op zoek naar een lekkere rum of whisky of geef jij voorkeur aan een lekker flesje wijn? Dan is het goed om te weten waar je dit het beste kan kopen met goed advies erbij. Bij de drank specialist weten ze precies wat jij nodig het bij een lekker stukje vis of biefstuk en ze geven het beste advies. Deze mensen weten alles over de drank dus kunnen jou goed helpen bij wat jij graag. Heb jij geen idee wat jij wilt? Dat is geen probleem, ze weten precies welke smaken er zijn en wat sterk is. Wil jij graag een witte wijn of liever een rode? Het maakt niet uit je krijgt uitsluitend advies over alles. Wil jij graag meer weten over de wijn die jij koopt? Dan is het goed om langs te gaan bij de drank specialist. Zij kunnen jou helpen met vragen en kunnen advies geven over wijn, rum, whisky en bier. Heb jij kinderen die graag mee willen maar natuurlijk niet mogen drinken? Dit bedrijf heeft ook verschillende soorten frisdrank die worden verkocht. 

Kunstwerken

In de winkel hangt verschillende kunst van  het Rotterdamse duo Chinnoe & Vlemmix. Zij maken exclusieve kunstwerken waar iedereen gelijk verliefd op wordt. Hun werk ademt rust en ruimte aan en is rijk aan eenvoud. Deze kunstwerken kun je bewonderen tijdens je bezoekje aan de winkel. Maar ben jij verliefd op 1 van de kunstwerken? Dan heb je de kans om een kunstwerk te kopen. 

Wijnproeverij

Wat dit bedrijf ook aanbiedt is een wijnproeverij. Je kunt hier gezellig met vrienden of collega’s vanaf 4 personen veel soorten wijn proeven met het bijhorend hapje. Je kan lekker wijn drinken en wat eten met je vrienden terwijl je ook wat leert over de wijn en de smaken daarbij. Wijn kan met bepaalde smaken van eten heel lekker zijn. Hierdoor weet je precies welke wijn lekker is als jij een ossenhaas eet, ideaal toch! Drank winkel Rotterdam is niet zomaar een winkel, je kan er super veel doen en je kan overal advies bij krijgen.

Ben jij nieuwsgierig naar deze producten en wil je er graag meer informatie over? Dan kan je altijd contact opnemen met De Kralingse Drankenspecialist of neem een kijkje op de site. Ga jij liever langs in de winkel? Dat kan zeker en je kan daar alles vragen over het aanbod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *